Lehed

esmaspäev, 3. juuli 2017

Rukkilillelisse pulma uhke karp ja album


Armsa Janega sain tuttavaks kevadel, kui ta pöördus mu poole mõttega valmistada oma suvisesse pulma fotoalbum ja sinna juurde sobiv karp.


Temal oli oma pulmateema peas juba läbi mõelnud - see pidi tulema maalähedane ja soe. Läbivaks jooneks käsitööpits ja puuvillane. Kuna pulm toimub juulis, siis pulmalilledeks on põllulilled ja peamiselt kasutatakse rukkilille.


Fotoalbum läheb pulmapäeval kohe käiku. Selleks tehakse külalistest koha pealt pilt ja see kleebitakse albumisse. Juurde kirjutavad inimesed oma häid mõtteid või soove.

Selleks, et albumit oleks mugav kasutada, siis köitsin selle Belgia köites ja A4 püstises asendis. See on klapi ja magnetkinnitusega ning hiljem saab sinna vahele veel susata fotosid.



Et aga teemaks oli käsitööpits, siis kogu komplekti - fotoalbumi ja karbi, katsin naturaalset värvi Nepaali paberiga ja kaunistasin peene niplispitsiga.


Kaunistuseks kasutasin quillingu tehnikas tehtud rukkililli, mis on nii karbikaanel kui ka albumil.



Karp on tõeliselt suur. Seda seetõttu, et see peab hiljem ära mahutama nii albumi kui külaliste kingitud kaardid. Pruutpaar soovis, et kõik asjad oleksid kindlalt ühes kohas.


Jane ja Oliverile pikka-pikka kooselu ja palju armastust! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar